Nieuws

Tete zit op zijn plek bij Fulham: Ik blijf hier voorlopig nog wel even hoor

Tete zit op zijn plek bij Fulham: "Ik blijf hier voorlopig nog wel even hoor"

20-04-2022 19:45

Na een jaar afwezigheid verzekerde Fulham FC zich afgelopen dinsdag weer van een plek in de Premier League voor komend seizoen. In de selectie van The Cottagers bevinden zich twee Nederlanders: Terence Kongolo en Kenny Tete. Beide komen ze niet aan veel speeltijd toe, maar laatstgenoemde heeft het naar eigen zeggen prima naar zijn zin in Londen.

Tete kwam dit seizoen zestien keer in actie voor de Londenaren, maar moest tijdens de promotiewedstrijd tegen Preston North End genoegen nemen met een plek op de bank. "Aan het begin van het seizoen scheurde ik mijn hamstring af, ik ben lange tijd geblesseerd geweest, goed teruggekomen. En daarna eigenlijk weer geblesseerd geraakt", vertelt hij aan ESPN. "Niet mijn beste jaar, maar ik ben superblij dat we zijn gepromoveerd."

Tete kijkt uit naar de Premier League, en hoopt persoonlijk op een iets fortuinlijker seizoen. "Ik voel me nu steeds beter en beter, ik train goed, ik voel me goed. Van hier uit ga ik weer verder bouwen", stelt hij. "Ik ben hier voorlopig nog wel, hoor. Ik ben hier blij en gelukkig en ik zie niet echt een reden om weg te gaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!