Nieuws

United-manager Ragnick: 'We moeten accepteren dat zij zes jaar voor liggen op ons'

United-manager Ragnick: 'We moeten accepteren dat zij zes jaar voor liggen op ons'

20-04-2022 07:16 Laatste update: 09:11

Manager Ralf Rangnick was na afloop van de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool niet te spreken over het spel van zijn ploeg. De Mancunians gingen op Anfield onderuit met 4-0 en hadden niets in te brengen.

"Het is beschamend en teleurstellend, misschien zelfs wel vernederend. We moeten accepteren dat zij zes jaar voor liggen op ons", aldus Rangnick na afloop van de verloren competitiewedstrijd. De Duitse interim-manager wordt hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen opgevolgd door Erik ten Hag. Hij weet waarom Liverpool uitgegroeid is tot een wereldploeg. "Toen Jürgen Klopp naar Liverpool kwam, veranderde dat de club. Niet alleen hun ploeg werd beter, maar het tilde de club en de hele stad naar een hoger niveau."

Liverpool vernederde Manchester United dit seizoen op Old Trafford ook al. De ploeg van Jürgen Klopp won toen met 0-5. De grootmacht uit Manchester incasseerde over twee duels dus negen doelpunten en wist zelf niet één keer het net te vinden. Manchester United staat door de nederlaag op de zesde plek in de Premier League. Komende zaterdag reist de ploeg van Rangnick af naar Londen voor het duel met Arsenal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!