Nieuws

'Witte rook nadert: FC Twente neemt PSV-huurling volgend seizoen definitief over'

'Witte rook nadert: FC Twente neemt PSV-huurling volgend seizoen definitief over'

19-04-2022 22:20

Michal Sadílek is volgend seizoen gewoon weer te bewonderen in De Grolsch Veste. De Tsjech wordt op dit moment door de Tukkers gehuurd van PSV, maar verkast aan het eind van het seizoen definitief naar FC Twente.

Dat meldt RTV Oost. De deal wordt woensdag definitief afgerond. Dan zullen ook de exacte details van de verbintens bekend worden gemaakt. De Enschedeërs lieten eerder al weten dat ze graag door wilden gaan met Sadílek. De middenvelder kwam dit seizoen al 26 keer in actie voor FC Twente. De Tsjechische balveroveraar kwam in deze wedstrijden tot één doelpunt en twee assists.

Sadílek stond vanaf 2015 onder contract bij PSV. In het Eredivisie-seizoen 2018/2019 beleefde de 22-jarige middenvelder zijn definitieve doorbraak in Eindhoven. Hij speelde dat seizoen elf competitiewedstrijden in de hoofdmacht, maar wist nooit een vaste waarde te worden bij PSV.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!