Nieuws

Fraser opgelucht na overwinning op Vitesse: 'Daarom was er ook spanning bij mij'

Fraser opgelucht na overwinning op Vitesse: 'Daarom was er ook spanning bij mij'

19 April - 20:44
0

Sparta Rotterdam heeft woensdagavond na een 'bizar' inhaalduel een 0-1 overwinning over de streep getrokken. De Rotterdammers moesten voor zes minuten en veertien seconden terug naar Arnhem om het gestaakte duel met Vitesse te voltooien. Na afloop was Henk Fraser erg tevreden over zijn ploeg.

Afgelopen zaterdag verloor Sparta het cruciale duel met directe concurrent Fortuna Sittard met 3-0. Hierdoor was een driepunter tegen Vitesse van cruciaal belang. Na het beladen duel was Fraser erg opgelucht. "We hebben maandag getraind op alle mogelijke scenario's, toen was het niet zo best. Daarom was er ook spanning bij mij", zegt de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar ik was nu aangenaam verrast. In de focus, discipline en bereidheid. We kregen druk op de bal waardoor zij er gaandeweg minder in gingen geloven."

Fraser vindt het opmerkelijk dat de media zich zo negatief uitliet over zijn ploeg na de verloren wedstrijd tegen Fortuna."Ik vind het contrast ook wel grappig. We hebben de afgelopen wedstrijden echt niet veel verloren, maar na één kansloze wedstrijd tegen Fortuna zijn we opeens dood en begraven. Wij vergeten de vijf wedstrijden ervoor niet en beseffen dat we moeten knokken tot het einde", aldus de trainer van Sparta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie