Nieuws

'PSV gaat kritischer kijken naar hoofdletsel door opmerkelijke Veerman-uitspraken'

'PSV gaat kritischer kijken naar hoofdletsel door opmerkelijke Veerman-uitspraken'

19-04-2022 17:53

PSV gaat proberen situaties die Joey Veerman mee heeft gemaakt in de bekerfinale met Ajax in de toekomst te voorkomen. De middenvelder gaf na afloop van de wedstrijd tegen de Amsterdammers aan delen van het duel niet meer te kunnen herinneren.

"Na een kopduel kwam ik verkeerd neer. Ik weet de helft niet meer. Na dertig minuten of zo ging het wel weer, kwam ik een soort van bij", zei Veerman na afloop van de gewonnen finale tegen ESPN. Opmerkelijk genoeg kwam er niet eens een blessurebehandeling aan te pas, waardoor de medische staf van PSV niet doorhad hoe ernstig de situatie blijkt te zijn.

Na afloop van het duel was Veerman al feestend te zien en leek hij weinig last meer te hebben van zijn eerdere blessure. Desalniettemin gaat PSV toch zijn uitspraken onderzoeken en wil eventueel hoofdletsel in de toekomst kritischer gaan beoordelen, weet het Eindhovens Dagblad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!