Update: Vitesse maakt 'snuffelstage' van Huntelaar in Arnhem officieel

Update: Vitesse maakt 'snuffelstage' van Huntelaar in Arnhem officieel

19 oktober - 09:25 Laatste update: 11:14
Eredivisie 0 Reacties

Klaas-Jan Huntelaar orienteert het trainersvak. De recent gestopte voetballer, die onlangs opdook bij HC'03 in de zevende klasse, begint met een snuffelstage bij Vitesse O21. 

The Hunter zal trainer Nicky Hofs gaan ondersteunen bij de beloften van Vitesse. Daarnaast kijkt de geboren Achterhoeker of het trainersvak iets voor hem is. In principe blijft de voormalig Ajacied tot de winterstop aan als assistent-trainer bij de Arnhemmers. Of hij eventueel langer kan aanblijven, is niet bekend. De zoon van Huntelaar voetbalt eveneens in de jeugd van Vitesse. 

De Schalke 04-icoon stopte in alle stilte als profvoetballer. Avonturen bij De Graafschap en NEC wees de 38-jarige af, maar zijn schoenen hing hij nog niet aan de wilgen. In september doken er foto's op dat Huntelaar meespeelde bij het vriendenteam van zijn broertje. Bij zijn jeugdclub HC'03 uit Drempt beproeft de tweevoudig Eredivisie-topscorer zijn geluk in 'de kelderklasse'.

Update: Vitesse heeft bevestigd dat Klaas-Jan Huntelaar tot en met de winterstop stage zal lopen bij Vitesse. Hij zal bij Nicky Hofs, die trainer is van het Onder 21-elftal van de Arnhemmers, meelopen en twee dagen per week op Papendal te vinden zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie