Nieuws

Feyenoord-ziekenboeg vult zich met middenvelders, Toornstra 'enkele weken' afwezig

Feyenoord-ziekenboeg vult zich met middenvelders, Toornstra 'enkele weken' afwezig

19-04-2022 13:56 Laatste update: 13:59

Feyenoord moet het de komende weken stellen zonder Jens Toornstra. De aanvoerder liep in het duel met SK Slavia Praag een enkelblessure op, en heeft tijd nodig om hiervan te herstellen.

De 33-jarige middenvelder raakte in de tweede helft van het gewonnen duel tegen Slavia Praag (1-3) geblesseerd, en verscheen na afloop van de wedstrijd met krukken op het veld. Het eerste duel tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League gaat aan Toornstra voorbij, aangezien er volgens de Rotterdammers sprake is van een afwezigheid van 'komende weken'.

Voor Feyenoord is dit een flinke domper met het oog op de selectie, aangezien ook de andere 'nummer tien' (Guus Til red.) wegens een blessure ontbrak tegen de Tsjechen. Toornstra speelde dit seizoen 44 officiële duels voor Feyenoord. Hij wist daarin vijf keer te scoren en tien assists te leveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!