Nieuws

Ihattaren in laten vallen, dan ben je met je hoofd wel bij Manchester United

"Ihattaren in laten vallen, dan ben je met je hoofd wel bij Manchester United"

18-04-2022 09:21 Laatste update: 10:01

Pierre van Hooijdonk vind het onbegrijpelijk dat Mohamed Ihatteren inviel in de bekerfinale. De analist kraakt de beslissing van Ten Hag en denkt dat de Ajax-trainer met zijn hoofd al bij Manchester United zit.

"Ihattaren in laten vallen, dan ben je met je hoofd wel bij Manchester United", begint van Hooijdonk bij Studio Voetbal. "Nog niet zo lang geleden zei Ten Hag nog dat Ihattaren niet kon lopen op Champions League-niveau. Als het nou verlenging was geworden? Dan had je Brobbey op het veld staan, die heeft volgens mij nog niet één keer negentig minuten gespeeld dit seizoen. En dan heb je Ihattaren op het veld staan."

De analist stelt dat Ten Hag al langer dingen doet die hij niet begrijpt. "Hij kwam bij Ajax binnen als een angstig hert, nu heeft hij een bepaalde arrogantie over zich heen gekregen. Zijn laatste goede daad was het toespreken van de slachtoffers in de Overmars-zaak. Daarna heeft hij onhandig gereageerd op de Promes-zaak, op de Servische vertaler in het interview met Tadic..."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!