Nieuws

Hans Kraay jr. snapt besluit Onana: 'Als je constant wordt uitgefloten...'

Hans Kraay jr. snapt besluit Onana: 'Als je constant wordt uitgefloten...'

17-04-2022 12:54

André Onana heeft zich in zijn laatste maanden niet populair gemaakt bij Ajax. De Kameroener weigerde na het duel met Sparta Rotterdam (2-1) de supporters te bedanken, wat voor ophef zorgde. Hans Kraay jr. kan wel begrijpen waarom Onana ervoor koos dat niet te doen. 

De Amsterdammers wonnen in eigen huis nipt van Sparta en pakten drie belangrijke punten, maar Onana was niet in de feeststemming. Trainer Erik ten Hag heeft Onana buiten beschouwing gelaten voor de bekerfinale tegen PSV, in plaats daarvan staat Maarten Stekelenburg op doel. 

"Dit is ook de reden waarom hij (Onana, red.) niet keept. De spelers ergeren zich aan hem", zegt Aad de Mos bij Goedemorgen Bekerfinale. "Hij keept heel slecht, maar dan kan je alsnog als speler met het team meedoen."

Kraay jr. verdedigt Onana. "Als je constant wordt uitgefloten door het publiek... Dan snap ik wel dat Onana niet meedoet met het bedanken. Dat hiep-hiep-hoera en zwaaien naar iedereen. Dat hoeft voor mij niet", besluit de analist. "Mijn informatie is dat hij zich geblesseerd heeft gemeld (voor het bekerduel met PSV, red.)", sluit Kraay af. Dat nieuws is inmiddels door bronnen bevestigd aan onder meer VoetbalPrimeur

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!