Breaking news

Onana maakt geen deel uit van de Ajax-selectie voor bekerfinale tegen PSV

Onana maakt geen deel uit van de Ajax-selectie voor bekerfinale tegen PSV

17-04-2022 11:28 Laatste update: 11:32

Andre Onana maakt geen deel uit van de Ajax-selectie voor de bekerfinale. De Kameroener heeft zich met een blessure afgemeld en is er niet bij in de kraker tegen PSV.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Onana zijn plek onder de lat is kwijtgeraakt aan Maarten Stekelenburg. De ervaren doelman zal zondagavond starten onder de Ajax-lat. Bronnen hebben aan VoetbalPrimeur bevestigd dat Onana niet eens bij de selectie zal zitten wegens een blessure.

Ajax plaatste eerder op de eigen kanalen video’s van de afsluitende training en ook daarin was Onana niet te zien. Hans Kraay Junior vertelde zondagochtend al tijdens Goedemorgen Bekerfinale, dat de kans groot was dat de Kameroense doelman niet bij de selectie zou zitten. "Als je zegt: ik heb last van mijn lies, dan kan niemand zeggen dat het niet zo is." Ajax en PSV trappen om 18.00 uur af in Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!