Nieuws

Zahavi blikt vooruit op bekerfinale tegen Ajax: 'Er gebeurt altijd iets geks'

Zahavi blikt vooruit op bekerfinale tegen Ajax: 'Er gebeurt altijd iets geks'

17-04-2022 10:12 Laatste update: 10:39

Eran Zahavi verwacht dat de bekerfinale tussen PSV en Ajax spectaculair zal worden. De spits vertelt tegenover Voetbal International dat er altijd wat gebeurt als hij tegen de Amsterdammers speelt.

"Er gebeurt altijd iets geks, het zijn geen nomale wedstrijden geweest. Wij wonnen bij hen de Johan Cruijff Schaal met 4-0, zij versloegen ons met 5-0 in de Eredivisie. Vorig seizoen was het in de competitie twee keer gelijk en versloegen ze ons in het bekertoernooi", blikt Zahavi terug op de eerdere ontmoetingen.

"Er gebeurt altijd iets als de twee beste ploegen tegen elkaar spelen en dat verwacht ik nu weer", vervolgt de Israëliër. "Het zijn zeer veeleisende wedstrijden waarin door beide teams keihard wordt gevochten." PSV en Ajax nemen het zondagavond tegen elkaar op in de strijd om de Dennenappel. Er zal om 18.00 uur worden afgetrapt in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!