Nieuws

De Mos: 'Alle keepers van PSV moeten weg, Cillessen moet je niet halen'

De Mos: 'Alle keepers van PSV moeten weg, Cillessen moet je niet halen'

17-04-2022 09:49 Laatste update: 10:19

PSV zou van alle keepers afscheid moeten nemen, stelt Aad de Mos in het Algemeen Dagblad. Yvon Mvogo verlaat Eindhoven al na dit seizoen en de analist vindt dat Joël Drommel, Maxime Delanghe en Vincent Müller het niveau ook niet hebben en moeten vertrekken.

"Alle keepers bij PSV moeten weg", begint De Mos. "Mvogo gaat al, maar ik zou ook afscheid nemen van Drommel, Delanghe en Muller. Allemaal niet goed genoeg. PSV heeft een historie met Van Breukelen, Van Beveren en Gomes. Geen van die vier komt maar een klein beetje bij hen in de buurt en gaat daar ook niet komen. En als PSV bij de beste 32 van Europa wil horen, moet de club beginnen met het fundament. Een goede verdediging en keeper. En dan een spits die er 25 inlegt", aldus de analist.

Jasper Cillessen werd eerder in verband gebracht met een overstap naar Eindhoven. De Mos vindt de oud-doelman van Ajax en FC Barcelona geen goede optie voor PSV. "Niet doen, altijd ziek, zwak of misselijk. Ik zou gaan voor een jonge doelman, met de potentie om absolute top te worden. Je moet zorgen dat je die via je netwerk vindt in Brazilië of Argentinië. Daar komen tegenwoordig goede keepers vandaan. België had dat vroeger met Pfaff en Preud’homme. Wij hebben dat altijd met spitsen gehad."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!