Vermoedelijke opstelling Ajax: drie Latino's en Klaassen starten tegen Dortmund

Vermoedelijke opstelling Ajax: drie Latino's en Klaassen starten tegen Dortmund

Erik ten Hag heeft tegen Borussia Dortmund weer de beschikking over Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez, Edson Álvarez en Antony, die zijn teruggekeerd van hun periode met de nationale ploeg. Volgens het Algemeen Dagblad starten de laatste drie dinsdagavond in de Champions League.

Tegen sc Heerenveen kon de Ajax-trainer nog geen beroep doen op de Latino's, gezien zij vrijdagavond of zaterdagochtend pas in Nederland arriveerden. Voor hen speelden in Friesland Perr Schuurs, Mohammed Kudus en Steven Berghuis, maar het AD vermoedt dat het drietal dinsdagavond op de bank kan plaatsnemen. Uit de woorden van Ten Hag tijdens het persmoment viel af te leiden dat Martínez en Álvarez zeker lijken te gaan spelen, al maakte hij de media niks wijs over de nummer tien-positie.

Of Berghuis of Davy Klaassen aan de aftrap verschijnt, liet de 51-jarige oefenmeeste in het midden. "Die keuze is bepaald, jullie gaan het morgen zien", zei hij tegen de aanwezige pers. Het AD denkt te weten dat Ten Hag voor Klaassen kiest. De Amsterdammers kunnen dinsdagavond de koppositie in Groep C grijpen, die ze nu nog delen met de Duitse opponent. 

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Haller, Tadic

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie