Seuntjens laat geen spaan heel van Nijhuis: 'Het is gewoon een vieze streek'

Seuntjens laat geen spaan heel van Nijhuis: 'Het is gewoon een vieze streek'

19 oktober - 06:44 Laatste update: 06:44
Keuken Kampioen Divisie 0 Reacties

NAC Breda weet weer niet te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De nummer vijftien van de competitie verloor minimaal van koploper FC Volendam (1-0). Ralf Seuntjens voelt zich beroofd en wijst met beschuldigende vinger naar arbiter Bas Nijhuis.

In de tweede helft keurde de arbiter een doelpunt van de NAC-spits af wegens een vermeende overtreding op FC Volendam-doelman Filip Stankovic. Seuntjens kan er met zijn hoofd niet bij dat het geen reglementair doelpunt was. "Het gebeurde buiten de vijf meter. Ik spring niet eens. Ik doe eigenlijk niks", foetert hij. Nijhuis moet het bekopen met een scheldkannonade van de aanvalsleider. 

"Het is een schandalige beslissing. Hij laat alles doorgaan. En ik zit overal onder de krassen. De grensrechter vlagt terwijl er zes man tussenstaan. En na afloop is Nijhuis niet aanspreekbaar. Het slaat nergens op. Hij loopt gewoon weg. Het is een schande, één grote teringzooi. Het is gewoon een vieze streek", houdt Seuntjens zich niet in. Nijhuis kwam bij ESPN ook voor de camera en blijft bij zijn standpunt na het zien van de beelden. "Ik had contact met mijn assistent, maar ik neig naar een overtreding, dacht ik. En dat zei mijn assistent ook. Dan is het duidelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie