Nieuws

Geen Ihattaren bij Jong: kans op Ajax-debuut in bekerclash tegen PSV steeds groter

Geen Ihattaren bij Jong: kans op Ajax-debuut in bekerclash tegen PSV steeds groter

16-04-2022 15:35

De kans is levensgroot dat Mohamed Ihattaren zondag tijdens de KNVB Bekerfinale tegen PSV voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Ajax zit. De Marokkaanse Nederlander is niet van de partij bij Jong Ajax, waardoor rekensom snel gemaakt kan worden.

Ihattaren was de afgelopen steevast van de partij bij de ploeg van trainer John Heitinga. De aanvallende middenvelder trainde de afgelopen dagen mee bij het eerste en de geruchten gingen al ronde dat hij mogelijk bij de wedstrijdselectie zou zitten voor de bekerfinale.

Ondanks dat het talent niet bij Jong Ajax aan spelen toe zal komen, is het niet zeker dat hij van de partij is tegen zijn oude club. De selectie van de Amsterdammers voor de bekerfinale wordt immers pas op een later moment bekend.

PSV en Ajax trappen zondag om 18.00 uur af in De Kuip in Rotterdam. De winnaar van dat duel verzekert zich van de dennenappel. Mocht Ihattaren in de wedstrijdselectie zitten, dan kan de oud-PSV’er zijn debuut gaan maken voor de Amsterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!