Opstellingen

Vermoedelijke opstellingen: Ajax en PSV zullen de kijker niet gaan verrassen

Vermoedelijke opstellingen: Ajax en PSV zullen de kijker niet gaan verrassen

16-04-2022 09:10

Geen verrassingen in de opstellingen van PSV en Ajax voor de bekerfinale van aanstaande zondag. Volgens het Algemeen Dagblad hoeven we geen spektakel van Roger Schmidt en Erik ten Hag te verwachten.

De krant verwacht dat PSV het nog altijd moet stellen zonder Noni Madueke. De Engelse vleugelaanvaller liep tegen RKC Waalwijk een hamstringblessure op, moest het treffen met Leicester City (1-2 nederlaag) ook al aan zich voorbij laten gaan en kan de bekerfinale dus waarschijnlijk ook niet meemaken. Erick Gutiérrez speelt daarom waarschijnlijk wel.

De grootste wijziging bij Ajax zal, zoals eerder al werd gemeld, onder de lat plaatsvinden. Maarten Stekelenburg gaat keepen en dat betekent dat Andre Onana wordt geslachtofferd na al zijn fouten. Hij zal daarna ook niet meer terugkeren in de basiself. Noussair Mazraoui en Lisandro Martínez keren terug van blessures en zullen ook spelen.

De vermoedelijke opstellingen

PSV: Mvogo; Mauro, Teze, Ramalho, Max; Sangaré, Gutiérrez, Götze; Veerman, Zahavi, Gakpo.

Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller, Tadic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!