Nieuws

FC Groningen bevestigt komst Oratmangoen: 'Het is voor mij een goede stap'

FC Groningen bevestigt komst Oratmangoen: 'Het is voor mij een goede stap'

15-04-2022 20:43

FC Groningen heeft naar buiten gebracht dat Ragnar Oratmangoen definitief de Trots van het Noorden komt versterken. De 24-jarige aanvaller maakt het seizoen af bij zijn huidige werkgever, Go Ahead Eagles, en arriveert de komende zomer in Groningen. 

Groningen deelt het nieuws op de eigen clubwebsite. "Met bijna 150 wedstrijden in het betaalde voetbal heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2022/2023 al een behoorlijk aantal duels aan ervaring in de benen", liet de club uit het noorden weten. "Het huidige seizoen liet de aanvaller bij Go Ahead Eagles zien ook in de Eredivisie van meerwaarde te zijn. Bij FC Groningen wil Oratmangoen de volgende stap zetten in zijn carrière."

RTV Oost maakte eerder op vrijdag al bekend dat Oratmangoen op het punt van vertrekken stond in Deventer. Oratmangoen kijkt uit naar het avontuur in Groningen. "FC Groningen is een hele mooie stabiele club in de Eredivisie die altijd om de Europese plekken moet spelen", stelt de aanvaller. "Het is voor mij een goede stap binnen de Eredivisie. Ik wil zien hoe het me af gaat bij een grotere club waar de verwachtingen hoger zijn", besluit hij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!