PSV wil door met Schmidt: 'Hij is niet bezig met hier weggaan'

PSV wil door met Schmidt: 'Hij is niet bezig met hier weggaan'

18 oktober - 16:51
Eredivisie 0 Reacties

PSV wil Roger Schmidt ook volgend seizoen voor de groep hebben. Toon Gerbrands bevestigt dat beide partijen met elkaar om tafel hebben gezeten om te praten over een langer verblijf van de Duitser in Eindhoven. 

De algemeen directeur van PSV benadrukt dat er geen haast geboden is. "Hij (Schmidt, red.) is daar heel relaxt in. Hij weet wat wij willen en hij weet welke kant we op willen", vertelt hij tegenover ESPN. Gerbrands bevestigt instemmend dat het gesprek over de toekomst ging. "Maar dat zouden we bij elke coach hebben gedaan. Wij willen dan rond december, januari toch even met elkaar gaan zitten. In dit geval hebben wij het eerder gedaan."

Gerbrands verwacht dat PSV en Schmidt er samen uitkomen en dat de Duitser ook komend seizoen in Eindhoven werkzaam is. "Hij is niet bezig met een andere club en hij is ook niet bezig met weggaan. Het komt wel goed, en dat bedoel ik in de zin van als de gesprekken goed gaan, dat we er dan wel uitkomen. We moeten het gaan zien, we weten allebei waar we naartoe willen en het gaat uiteindelijk om de plannen die beide partijen hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie