Nieuws

Ten Hag houdt kaken stijf op elkaar: Heb nog genoeg te doen, focus ligt op Ajax

Ten Hag houdt kaken stijf op elkaar: "Heb nog genoeg te doen, focus ligt op Ajax"

15-04-2022 12:32 Laatste update: 12:53

Erik ten Hag houdt ook de kaken op elkaar over Manchester United in aanloop naar de bekerfinale tussen PSV en Ajax. Het is een kwestie van tijd voordat de Engelse grootmacht zijn komst officieel aankondigt. Ten Hag wil graag de focus op Ajax houden en het niet over andere dingen hebben.

Ten Hag is resoluut wanneer hem wordt gevraagd naar Manchester United. "Ik focus me op Ajax. Ik heb genoeg te doen richting de bekerfinale, dus het is niet moeilijk om hier niet over te spreken", zegt Ten Hag op de persconferentie. "Ik ben bezig met de trainingen en het gameplan."

De aanwezige pers probeerde desondanks toch iets los te weken over de overgang naar Engeland, maar kregen nul op het rekest. "Je kunt het blijven proberen, maar ik heb het over Ajax en verder nergens over. We hebben deze week fantastisch getraind. Het beste in mijn periode bij Ajax, dus de spelers zijn bezig met Ajax. Ze hebben er zin in, er is veel energie. Ik hoop dat we dat zondag verder kunnen zetten."

Voor aanvoerder Dusan Tadic is het nieuws over Ten Hag ook niets nieuws. "Ik hoop dat hij blijft, maar hij is een geweldige trainer. Eén van de besten ter wereld. Tactisch denkt hij twee stappen verder dan de tegenstander. Het is een genot om met hem te werken."
Volgens Engelse media treedt United na de bekerfinale tussen Ajax en PSV naar buiten met het nieuws waarin de aanstelling van Ten Hag wereldkundig wordt gemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!