Nieuws

'Go Ahead-aanvaller vertrekt na een jaar uit Deventer en tekent bij FC Groningen'

'Go Ahead-aanvaller vertrekt na een jaar uit Deventer en tekent bij FC Groningen'

15-04-2022 11:39 Laatste update: 11:43

Ragnar Oratmangoen tekent binnenkort naar alle waarschijnlijkheid een contract bij FC Groningen. De aanvaller van Go Ahead Eagles speelt pas een jaar in Deventer, maar lijkt al op weg naar de uitgang, meldt RTV Oost.

Afgelopen zomer kwam Oratmangoen over van SC Cambuur. De aanvaller is verzekerd van een basisplaats in het elftal van Kees van Wonderen, maar scoorde dit seizoen nog niet. Wel was hij in 28 wedstrijden in de Eredivisie goed voor vier assists.

Oratmangoen is afkomstig uit de jeugdopleiding van NEC. Na een verhuurperiode bij TOP Oss maakte hij in 2019 de transfervrije overstap naar Cambuur. Na twee seizoenen liep hij ook daar transfervrij de deur uit en tekende een tweejarig contract in Deventer. Oratmangoen wist meteen een basisplaats te veroveren en heeft zich in de kijker van Groningen gespeeld. De Trots van het Noorden koopt zijn laatste contractjaar af en haalt de aanvaller binnen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!