Nieuws

Zahavi over korte voorbereidingstijd: 'Steek je hand omhoog en laat het weten'

Zahavi over korte voorbereidingstijd: 'Steek je hand omhoog en laat het weten'

15-04-2022 10:10

PSV kreeg donderdagavond een klap te verwerken door in de kwartfinale van de Conference League met 1-2 te verliezen van Leicester City. Nu moeten de Eindhovenaren de rug rechten, want aankomende zondag wacht de bekerfinale en dan mogen er geen excuses meer zijn, zegt Eran Zahavi.

"Er is geen tijd om te huilen. Kop omhoog", vertelt de Israëlische spits op de persconferentie "Zondag beginnen we weer opnieuw, het is een wedstrijd op zich. De uitschakeling tegen Leicester mag dan niet meer in ons hoofd zitten. Er zijn geen excuses."

Ajax werd eerder al uitgeschakeld in Europa en was de week in aanloop naar de bekerfinale dus vrij. PSV kan echter maar twee dagen voorbereiden op de strijd om de Dennenappel. "Maar dat hebben we dit seizoen zo vaak meegemaakt. Donderdag spelen, zondag spelen en dan weer door. Dat kunnen we. Mentaal en fysiek moeten we er klaar voor zijn. Als dat niet lukt: steek je hand omhoog en laat het weten aan de trainer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!