Nieuws

'Ten Hag wil Bergwijn naar Manchester United halen en heeft Ronaldo niet nodig'

'Ten Hag wil Bergwijn naar Manchester United halen en heeft Ronaldo niet nodig'

15-04-2022 09:28 Laatste update: 09:28
1

Nu Erik ten Hag een akkoord heeft bereikt met Manchester United, wordt er veel gespeculeerd over de samenstelling van de selectie voor komend seizoen. The Daily Mail meldt dat Steven Bergwijn hoog op het lijstje staat.

Ten Hag hoopte eerder bij Ajax al op de komst van Bergwijn, maar door een paar sterke optredens bij Tottenham Hotspur kwam het niet van een overstap. In de tweede seizoenshelft komt de Nederlands international weinig tot spelen bij de Spurs, waardoor een zomers vertrek tot de mogelijkheden behoort. The Daily Star meldt dat Cristiano Ronaldo kan vertrekken bij United. 'Vanwege zijn leeftijd en sterrenstatus acht Ten Hag hem niet geschikt voor de manier van spelen', schrijft de krant.

Het budget wat United kan uitgeven voor komend seizoen is nog niet bekend. De Engelse grootmacht staat momenteel op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League en lijkt naast de Champions League-plekken te grijpen. Mochten The Red Devils zich plaatsen voor de Europa League of Conference League zal het een stuk minder te besteden hebben dan normaal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!