Nieuws

Lewandowski-geruchten de kop in gedrukt: 'Er worden onzinverhalen verteld'

Lewandowski-geruchten de kop in gedrukt: 'Er worden onzinverhalen verteld'

14-04-2022 09:17

Olivier Kahn heeft de geruchten rondom een mogelijk vertrek van Robert Lewandowski geprobeerd de kop in te drukken. De CEO van Bayern München verzekert dat de spits ook komend seizoen bij Der Rekordmeister zal spelen.

De laatste weken worden de geruchten rondom een vertrek van Lewandowski steeds heviger. De Pool heeft bij de Duitsers een contract tot medio 2023, waardoor hij ook gezien zijn leeftijd (33) komende zomer voor een niet al te grote transfersom zou kunnen vertrekken. Een verbeterd aanbod om zijn contract te verlengen bij Bayern bleef uit en FC Barcelona lijkt wel oren te hebben naar de komst van de topspits. "Onzin", oordeelt Kahn na de Champions League-uitschakeling tegen Villarreal.

De oud-keeper van Duitsland en Bayern bevestigt dat er momenteel gesprekken worden gevoerd over een contractverlenging van de Pool. Bayern staat er ontspannen in. "Blijkbaar is er een wedstrijd: wie kan het grootste onzinverhaal over Robert Lewandowski vertellen?", aldus Kahn.

In de zomer van 2014 kwam Lewandowski transfervrij over van Borussia Dortmund. Sindsdien scoorde de Pool 341 keer in 370 wedstrijden voor Bayern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!