Interview

Dortmund keek ook naar Utrecht-winst bij Ajax: 'Als je die laatste minuten zag...'

Dortmund keek ook naar Utrecht-winst bij Ajax: 'Als je die laatste minuten zag...'

18-10-2021 14:52

Borussia Dortmund-trainer Marco Rose gaat waarschijnlijk geen voorbeeld nemen aan het spel van FC Utrecht tegen Ajax. De Domstedelingen wonnen in de Johan Cruijff Arena met 0-1. Rose vond de slotfase van de wedstrijd meer lijken op een handbalduel.

De Duitse oefenmeester ziet dat Ajax oppermachtig is in Nederland. "In de Eredivisie zijn er misschien een stuk of twee of drie teams die het Ajax moeilijk kunnen maken", vertelt hij op de persconferentie.

Vervolgens vertelt Rose over de winstpartij van Utrecht in Amsterdam. "Een tijd geleden wist Utrecht te winnen bij Ajax, maar als je die laatste minuten van de wedstrijd zag... Het was eerder was handbal, met iedereen van FC Utrecht die in of rond de zestien stond."

Dinsdagavond zal Rose zelf met Dortmund op zoek gaan naar de overwinning in Amsterdam. De wedstrijd tegen Ajax zal om 21.00 uur van start gaan. Beide ploegen hebben staan op zes punten na twee Champions League-wedstrijden in Poule C.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!