Nieuws

Van der Vaart hekelt gedrag Tuchel: 'Dan doe je zo'n interview? Daar kook ik van'

Van der Vaart hekelt gedrag Tuchel: 'Dan doe je zo'n interview? Daar kook ik van'

13-04-2022 21:31 Laatste update: 21:34

Rafael van der Vaart hekelt het gedrag van Thomas Tuchel tijdens het Champions League-treffen tussen Real Madrid en Chelsea (2-3). De Duitse oefenmeester uitte na afloop van het duel zichtbaar zijn frustraties op de wedstrijdleiding.

Na afloop van de wedstrijd verscheen er een brede glimlach op het gezicht van Real Madrid-manager Carlo Ancelotti in de richting van de scheidsrechter. Tuchel windde zich na afloop van het duel erg op over dit moment, wat leidde tot frustratie bij Van der Vaart. "Als je wint toon je respect naar de tegenstander, maar respect tonen als je verliest is nog mooier", steekt Van der Vaart van wal bij Ziggo Sport. "Ancelotti doet echt nooit iets verkeerd en dan zie je deze draak, ik noem hem hier gewoon echt een draak!"

"Ze spelen een fantastische wedstrijd en dit is een geweldige coach, daar ben ik honderd procent van overtuigd", vervolgt de voormalig Oranje-international. "Maar als je dan verliest en dan geef je zo'n interview, daar kook ik dan van. Dit noemen ze dan een van de beste coaches ter wereld. Nou, nu dus even niet. Uiteindelijk komt dit gewoon heel slecht over. Dit moet je niet roepen. Je moet als trainer gewoon zeggen dat je trots op je team bent. Lekker boeiend of een scheidsrechter al dan niet lacht", besluit Van der Vaart.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s