Interview

Agüero lyrisch: 'Helaas kan ik de Barça-fans niet één voor één knuffelen'

Agüero lyrisch: 'Helaas kan ik de Barça-fans niet één voor één knuffelen'

18-10-2021 14:40

Sergio Agüero zou de fans van FC Barcelona na zondagavond het liefst allemaal een knuffel geven. De Argentijnse spits maakte toen zijn debuut voor de Catalaanse club na lang blessureleed.

Agüero kwam afgelopen zomer naar Barcelona. Hij raakte vrijwel direct geblesseerd aan zijn kuit, waardoor hij lang moest wachten op zijn debuut. Tegen Valencia was het eindelijk zo ver: de ervaren spits mocht enkele minuten voor het laatste fluitsignaal het veld betreden.

"Het was prachtig dat de fans Kun, Kun, Kun! zongen", vertelt Agüero na afloop over zijn eerste minuten als Barça-speler. "Ik hou van dat liedje, haha. Ik kan de supporters helaas niet één voor één een knuffelen geven, maar ik ben heel blij met de liefde die ik van ze kreeg. Ik heb lang op dit moment gewacht."

Nu kan de blik bij Agüero alweer op de volgende wedstrijd van Barcelona. Woensdag treffen de Catalanen namelijk Dinamo Kiev in de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!