Dortmund op hoede voor 'geoliede machine' Ajax: 'Zal flinke klus worden'

Dortmund op hoede voor 'geoliede machine' Ajax: 'Zal flinke klus worden'

Julian Brandt en Marco Rose zijn onder de indruk van Ajax. De coach en middenvelder van Borussia Dortmund hebben veel respect voor de Amsterdammers en verwachten een moeilijk duel.

Op de persconferentie wordt trainer Rose naar Ajax gevraagd. "Het is een mooie club, die geweldige spelers heeft voortgebracht'', begint de 45-jarige Duitser. "Ajax is altijd erg dominant en ze hebben een bijzonder goede gegenpressung. Het is leuk om naar Ajax te kijken. Het is een geoliede machine. Het zal voor ons een flinke klus worden in Amsterdam, maar we hebben er zin in. We hebben ook het gevoel dat we iets mee kunnen nemen."

Ook Brandt is gecharmeerd van Ajax. "Ze blijven bijna altijd trouw aan hun stijl en ze spelen heel vermakelijk. Ze hebben één van de beste jeugdopleidingen van Europa. Ajax haalt het beste uit de middelen die ze hebben, dit seizoen weer. Ze spelen uitstekend voetbal, ook in de Champions League."

Ajax en Dortmund staan dinsdagavond tegenover elkaar. De aftrap zal om 21.00 plaatsvinden in een uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie