'Alle analisten zullen zeggen dat Ajax favoriet is tegen PSV, nou, voor mij niet'

'Alle analisten zullen zeggen dat Ajax favoriet is tegen PSV, nou, voor mij niet'

18 oktober - 14:26
Eredivisie 0 Reacties

Aad de Mos verwacht dat PSV wordt onderschat in aanloop naar de topper tegen Ajax. De geboren Hagenaar denkt dat het spel van de Eindhovenaren gevaarlijker is dan het voetbal dat de Amsterdammers spelen.

Voor PSV staat een pittig weekje te wachten: donderdag is AS Monaco de tegenstander, terwijl de ploeg van Roger Schmidt drie dagen later een bezoek brengt aan de Johan Cruijff Arena. De Mos ziet kansen voor PSV tegen Monaco. "Ze spelen aanvallend voetbal en dat is op het lijf van PSV geschreven", stelt hij bij het Eindhovens Dagblad. "Ajax zal ook aanvallen. Hoewel Monaco en Ajax een grote naam hebben, is het makkelijker om tegen die ploegen te voetballen dan tegen de kleintjes."

De Mos verwacht dat het 2-2 wordt in clash tussen Ajax en PSV. "Alle analisten en media zullen zeggen dat Ajax de favoriet is. Nou, voor mij niet. Ik denk dat de counter van PSV gevaarlijker en doeltreffender is dan het aanvallende spel dat Ajax speelt. De uitslagen tegen Dortmund en Monaco zullen cruciaal worden. De ploeg die overweldigend goed speelt, heeft een voordeel", besluit De Mos.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie