Nieuws

'Tientallen miljoen lonken voor Fenerbahçe na interesse van BVB in toptalent (17)'

'Tientallen miljoen lonken voor Fenerbahçe na interesse van BVB in toptalent (17)'

13-04-2022 14:55

Arda Güler staat mogelijk voor een overgang naar Duitsland. Het Turkste toptalent van Fenerbahçe staat in de nadrukkelijke belangstelling van onder meer Borussia Dortmund en Bayern München, meldt CNN Türk.

Volgens het medium zijn daarnaast Arsenal en Liverpool geïnteresseerd in de nog maar zeventienjarige speler, die dit seizoen definitief werd overgeheveld na de A-selectie van de nummer twee van de Süper Lig. CNN Türk weet dat de Fenerbahçe een vertrekclausule ter waarde van dertig miljoen euro in zijn contract heeft staan.

De topclub zou niet welwillend staan tegenover een verkoop van Güler. Het management van Fener is naar verluidt bezig zijn huidige driejarige contract open te breken en te verlengen met nog eens twee jaar. Volgens de zender hebben de ouders van het talent de voorkeur zouden hebben voor een overstap naar Borussia Dortmund.

Tot dusver kwam de aanvallende middenvelder dertien keer voor de hoofdmacht uit van Fenerbahçe en was daarin twee keer trefzeker en gaf evenveel assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!