Nieuws

PSV bevestigt slecht nieuws over Boscagli: verdediger komt niet meer in actie

PSV bevestigt slecht nieuws over Boscagli: verdediger komt niet meer in actie

13-04-2022 14:09

Het seizoen voor Olivier Boscagli is definitief ten einde, zo bevestigt PSV via de officiële kanalen. De Fransman raakte - naar nu blijkt - ernstig geblesseerd in het duel met RKC Waalwijk. 

Na een onschuldige beweging in het duel met de laagvlieger liet Boscagli zich vervangen. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er een ernstige blessure aan de knie is geconstateerd. PSV doet geen uitlatingen wat er precies met het gewricht van de mandekker aan de hand is. 

Hij ontkomt niet aan een operatie. 'Boscagli wacht een langdurige herstelperiode', schrijven de Eindhovenaren op hun clubsite. Dat betekent dat Roger Schmidt in het restant van het seizoen moet stellen zonder een vaste basiskracht. 

De multifunctionele speler, die dit seizoen voornamelijk als centrumverdediger speelt, kwam maar liefst 46 wedstrijden in actie namens PSV. Hij is in Brabant bezig aan zijn derde seizoen. In het seizoen 2019/20 werd hij voor een bedrag van om en nabij de twee miljoen euro overgenomen van OGC Nice. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!