Boscagli speelde rol in PSV-exit Rosario: 'Heb er met hem over gesproken'

Boscagli speelde rol in PSV-exit Rosario: 'Heb er met hem over gesproken'

18 oktober - 13:35
Ligue 1 0 Reacties

Pablo Rosario won tips in bij Olivier Boscagli over OGC Nice. Inmiddels speelt de 24-jarige middenvelder een aantal maanden in Frankrijk, waar hij het goed naar zijn zin heeft.

Voordat Boscagli naar PSV kwam, speelde hij bij Nice. Daardoor kon hij Rosario van informatie voorzien over zijn nieuwe club. "Ik had het met Boscagli over de interesse van Nice, wat ik kon verwachten in Frankrijk en het voetbal in de Ligue 1", vertelt Rosario bij Nice-Matin. "Om eerlijk te zijn volgde ik de Franse competitie hiervoor niet. Ik sprak na mijn transfer met Olivier af dat ik hem altijd kan contacten als ik iets nodig heb."

Vervolgens legt Rosario uit waarom hij koos voor een vertrek bij PSV. "Na drie seizoenen bij PSV was ik toe aan iets nieuws. Op internet deed ik research naar Nice voor mijn transfer. Ik merkte toen dat het een club is met veel talenten. Het plezier straalt er ook vanaf in de spelersgroep. Het niveau in de Ligue 1 is ook hoger dan in de Eredivisie."

Bij Nice is Rosario al snel uitgegroeid tot een vaste waarde. De enkelvoudig Oranje-international stond sinds zijn komst bij slechts één competitieduel niet in de basis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie