Breaking news

'Opnieuw ernstige blessure bij PSV: seizoen Boscagli zit er op'

'Opnieuw ernstige blessure bij PSV: seizoen Boscagli zit er op'

13-04-2022 07:25 Laatste update: 08:28

Slecht nieuws uit de ziekenboeg van PSV. Olivier Boscagli heeft een zware blessure opgelopen en mist daardoor onder andere de belangrijke wedstrijden tegen Leicester City (Conference League) en Ajax (bekerfinale).

Met dit nieuws kwamen Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. Boscagli verliet zondag in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-0) per brancard het veld. Het ED is van mening dat er sprake is van een 'zeer serieuze aangelegenheid', al is er nog geen definitieve duidelijkheid over de exacte ernst van de blessure. Wel lijkt het dat het seizoen er op zit voor de Fransman.

Het is niet de eerste speler die PSV-trainer Roger Schmidt ziet afhaken in aanloop naar de wedstrijden tegen Leicester en Ajax: ook Noni Madueke is er naar alle waarschijnlijkheid niet bij door een hamstringblessure. Door de afwezigheid van Boscagli hebben de Eindhovenaren momenteel met Jordan Teze en André Ramalho maar twee fitte centrale verdedigers over.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!