Ten Hag 'trots' op link met Bayern München: 'Het grootste wat je kan bereiken'

Ten Hag 'trots' op link met Bayern München: 'Het grootste wat je kan bereiken'

18 oktober - 12:42
Bundesliga 0 Reacties

Erik ten Hag is gevraagd naar een mogelijk overgang naar zijn voormalig werkgever Bayern München in de toekomst. In gesprek met BILD benadrukt de oefenmeester trots te zijn op het feit dat hij gelinkt wordt aan de grootmacht, al focust hij zich op prestaties met Ajax.

Afgelopen zomer stelde Bayern München Julian Nagelsmann aan als nieuwe trainer, na het vertrek van Hansi Flick naar Die Mannschaft. Even leek er sprake van dat Ten Hag de nieuwe coach van Robert Lewandowski en co. zou worden, maar hij ontkent stellig in het interview dat hij in gesprek is geweest met de Beierse club. "Nee, dat klopt niet", antwoordt Ten Hag, die tussen 2013 en 2015 trainer was van Bayern München II, kort en bondig. 

"Ik heb geen gesprekken gehad, maar natuurlijk ben ik trots dat mijn naam genoemd wordt. Bayern is het grootste wat je kan bereiken als trainer", erkent Ten Hag, die zich richt op Ajax. "Ik werk bij een superclub en het is nu aan mij om daar succesvol te zijn", vervolgt de 51-jarige coach. "Ik wil er alles uithalen. We wachten af wat de toekomst uitwijst en dan kan ik een beslissing nemen. Op dit moment ben ik gelukkig en zit ik bij een fantastische club", besluit Ten Hag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie