Nieuws

Telegraph: Fulham vindt vervanger Carvalho in vleugelaanvaller van Shakhtar

Telegraph: Fulham vindt vervanger Carvalho in vleugelaanvaller van Shakhtar

12-04-2022 16:35

Manor Solomon vertrekt de komende zomer hoogstwaarschijnlijk naar Fulham FC. De vleugelaanvaller van Shakhtar Donetsk ziet een Engels avontuur wel zitten. De Engelse club betaalt naar verluidt ongeveer zeven miljoen euro voor de jonge Israëliër.

Dat meldt The Telegraph. Fulham staat eerste in de Championship en zal naar alle waarschijnlijk volgend seizoen naar de Premier League promoveren. The Cottagers zijn geen onbekende in de Premier League en staan soeverein bovenaan in het één-na-hoogste niveau van Engeland: de voorsprong op nummer twee Bournemouth is maar liefst tien punten.

Solomon moet de vervanger worden van Fabio Carvalho, die aankomende zomer naar Liverpool FC vertrekt. Carvalho zou al eerder bij The Reds aansluiten, maar vanwege te laat ingeleverd papierwerk ging de transfer in januari niet door. 

Volgens de krant zijn de twee clubs al in de eindfase van de onderhandelingen. Solomon kwam in 2019 over van Maccabi Petah Tikva en scoorde dit seizoen vier keer in zestien duels in de Oekraïense competitie. Daarnaast speelde de 22-jarige Israëliër dit seizoen vijf keer in de Champions League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!