FC Twente-fan tilt 48 biertjes in één keer: 'Geen zin om heen en weer te lopen'

FC Twente-fan tilt 48 biertjes in één keer: 'Geen zin om heen en weer te lopen'

18 oktober - 12:08
Eredivisie 0 Reacties

FC Twente-supporter Christiaan Roetgering uit het Overijsselse Enter werd in één klap nieuws, nadat er een foto van hem opdook waar hij 48 (!) biertjes sjouwde. De foto verspreidde zich snel, tot enige verbazing van de 23-jarige fan zelf.

"Ik heb denk ik wel driehonderd volgverzoeken gehad op Instagram", vertelt Roetgering tegenover TC/Tubantia. Nadat FC Twente de foto deelde op Instagram en de bewegende beelden al zeventigduizend keer bekeken waren op Dumpert, ontplofte de telefoon van Roetgering. "Echt niet normaal! Heel veel berichten."

Roetgering is een trouwe supporter van FC Twente en gaat steevast met hetzelfde groepje vrienden naar de thuiswedstrijden. Elk duel is er iemand verantwoordelijk dat niemand 'droog' staat. Tegen Willem II was Roetgering aan de beurt en dat deed hij op geheel eigen wijze. "Ik had geen zin om vaak heen en weer te lopen. Dus toen nam ik alles maar in één keer mee", licht hij toe. Zo bijzonder als het eruitziet, zo nuchter is Roetgering eronder. Hij moet zelfs vriend Johcem voor zich dulden. "Het is hem gelukt om vijftig bier in één keer mee te nemen."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Twente (@fctwente)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie