Nieuws

'Benfica zegt nee tegen gigantisch bod op aan PSV verhuurde Vinícius'

'Benfica zegt nee tegen gigantisch bod op aan PSV verhuurde Vinícius'

12-04-2022 12:35

ESPN Brasil meldt dat Benfica een bod ter waarde van tien miljoen euro op Carlos Vinícius heeft afgeslagen. De aanvaller wordt momenteel voor een periode van twee jaar gehuurd van de Portugezen door PSV.

Sinds Vinícius afgelopen bij PSV neerstreek heeft hij nog geen onuitwisbare indruk weten te maken. De Benfica-huurling moet veelvuldig genoegen nemen met een plek op de bank. Toch weet ESPN dat er interesse uit zijn vaderland bestaat voor de Braziliaanse spits.

Naar verluidt is Palmeiras de geïnteresseerde club. Zij zouden bereid zijn het miljoenenbedrag op tafel te leggen. Volgens het medium staat Benfica open voor een verkoop, mits er een hogere som wordt neergeteld.

Het contract van Vinícius verloopt bij De Adelaars in 2024. Saillant detail: naar alle waarschijnlijkheid wordt PSV-trainer Roger Schmidt binnen afzienbare tijd aangesteld als coach van Benfica. Tot dusver kwam de Braziliaan 35 keer in actie voor de Eindhovenaren, daarin wist hij zeven keer te scoren en evenzoveel assists te geven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!