Nieuws

Sky: 'Barcelona heeft contract klaarliggen voor Lewandowski en gaat all-in'

Sky: 'Barcelona heeft contract klaarliggen voor Lewandowski en gaat all-in'

12-04-2022 09:15 Laatste update: 09:18

FC Barcelona lijkt steeds concreter te worden over het aantrekken van Robert Lewandowski. De Poolse spits ligt overhoop met Bayern München en denkt volgens Duitse media meer en meer na over een vertrek bij Der Rekordmeister

De 33-jarige Pool heeft nog steeds geen bericht ontvangen van Bayern over een contractverlenging en dat steekt de superspits. Lewandowski ligt tot 2023 vast in Beieren, maar kijkt inmiddels ook over de grens en daar wil Barça gebruik van maken, aldus Sky Deutschland

De Catalanen weten dat targets als Kylian Mbappé en Erling Haaland niet haalbaar zijn met de huidige financiële situatie waar Barcelona zich in bevindt en dus worden de pijlen gericht op Lewa. Het Poolse tv-station TVP Sport meldde maandag dat Lewandowski al aan de bel heeft getrokken bij directeur Oliver Kahn om een eventuele transfer goed te keuren. 

Bayern wil de Pool absoluut niet laten gaan, maar Barcelona gaat inmiddels all-in voor de diensten van de goaltjesdief. Barcelona heeft al gesproken met Lewandowski en bereidt naar verluidt een contract van twee tot drie jaar voor, aldus Sky Deutschland. De spits moet 35 tot 40 miljoen euro per jaar gaan verdienen in Spanje. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!