Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar tweede doelman uit bij oude Eredivise-bekende'

'Feyenoord komt in zoektocht naar tweede doelman uit bij oude Eredivise-bekende'

11-04-2022 23:14

Jeroen Zoet is in beeld om vanaf volgend seizoen de tweede keeper te worden bij Feyenoord, meldt het medium 1908.nl. De oud-doelman van onder meer PSV, RKC Waalwijk en FC Utrecht speelt sinds de zomer van 2020 zij wedstrijden in de Serie A bij Spezia, maar is daar niet de onbetwiste nummer één.

Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers alvast voorzichtig geïnformeerd en denkt Zoet serieus na over een terugkeer naar Nederland. De doelman verwacht in mei een tweede kindje, wat mee zou spelen om zich weer in Nederland te vestigen. Zoet zal wel een offer moeten brengen door salaris in te leveren.

Met Justin Bijlow heeft Feyenoord zijn doelman al wel in handen, maar de reservekeepers staan er momenteel niet goed op. Ofir Marciano maakte de afgelopen wedstrijden geen sterke indruk, en ook van Valentin Cojocaru, Tein Troost en Thijs Jansen heeft de Stadionclub geen hoge pet op. Zoet zou de tweede oud PSV-er kunnen worden die recentelijk de overstap maakt naar De Kuip. Zijn maatje, Jorrit Hendrix, ging hem deze winter al voor.

𝐏𝐑𝐈𝐌𝐄𝐔𝐑 🎖🇳🇱 • #Feyenoord informeerde recentelijk bij Jeroen Zoet (31). De sluitpost van Spezia Calcio staat niet onwelwillend tegenover een overstap naar de Rotterdammers, maar denkt nog na. 🧤 pic.twitter.com/gnlWRtMjvt

— 1908.nl (@1908nl) April 11, 2022

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!