Nieuws

Fraser blij met terugkeer bij Utrecht: 'Dit is voor mij een unieke kans'

Fraser blij met terugkeer bij Utrecht: 'Dit is voor mij een unieke kans'

11 April - 16:44
0

Henk Fraser is in zijn nopjes met zijn nieuwe job bij FC Utrecht. Maandagmiddag maakte de Domstedelingen via de officiële clubkanalen bekend dat de trainer vanaf volgend seizoen voor de groep staat.

"Hoofdtrainer van FC Utrecht is voor mij een unieke kans, waar ik vol voor wil gaan", aldus Fraser. Fijne bijkomstigheid is dat Fraser ook als speler actief was in de Domstad, waardoor hij de club kent. "Aan mijn tijd als speler bij FC Utrecht heb ik een bijzonder gevoel overgehouden aan de club. Eén van mijn dromen was om als Hoofdtrainer aan de slag te gaan bij FC Utrecht. Dat die droom nu in vervulling gaat, vervult me met blijdschap."

Ook technisch directeur Jordy Zuidam is verheugd met de komst van Fraser. "Het is met heel veel blijdschap dat we Henk Fraser presenteren als onze nieuwe Hoofdtrainer. Hij is een oefenmeester met een buitengewoon sterke persoonlijkheid en uitstraling."

Fraser stopt door zijn nieuwe job wel als assistent van Louis van Gaal bij Oranje. "Vanaf het moment dat hij bij FC Utrecht in dienst treedt, stopt hij met zijn werkzaamheden voor Oranje. We zijn gezamenlijk van mening dat de job als hoofdtrainer bij FC Utrecht volledige focus en toewijding vereist", aldus Zuidam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie