Nieuws

Romano weet meer: persona non grata in Amsterdam moet tachtig miljoen opleveren

Romano weet meer: persona non grata in Amsterdam moet tachtig miljoen opleveren

11-04-2022 15:51 Laatste update: 16:00

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano bestaat er geen enkele twijfel meer over: Darwin Núñez gaat in de zomer Benfica verlaten. Volgens de Italiaan moet de Uruguayaanse topschutter maar liefst tachtig miljoen euro opleveren.

In een eerder stadium meldde The Athletic al dat Núñez zeventig miljoen euro moest kosten voor geïnteresseerde clubs, maar Romano weet dat de vraagprijs tien miljoen euro hoger ligt. De komende tijd gaat de entourage van de spits om de tafel met geïnteresseerde clubs. Naar verluidt zijn zowel Manchester United, Paris Saint-Germain als Chelsea bovengemiddeld geïnteresseerd in zijn diensten.

In januari was West Ham United dicht bij de komst van Núñez. The Hammers zouden toentertijd een bod van ruim vijftig miljoen euro hebben neergelegd bij Benfica, maar wisten uiteindelijk niet tot een akkoord te komen. Romano weet nu te melden dat Manchester United al 'intern gesproken heeft' over de eventuele komst van de aanvaller.

Núñez doormaakt een uitstekend seizoen bij de Portugezen. In de competitie loopt hij één op één. In 24 competitiewedstrijden was het evenzo vaak raak voor hem. Daarnaast groeide hij in de Champions League tot persona non grata uit in Amsterdam door te scoren tegen Ajax. Zijn treffer in de Johan Cruijff Arena zorgde ervoor dat de hoofdstedelingen uitgeschakeld werden in het miljardenbal (0-1).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!