Nieuws

UEFA geeft Gözübüyük topaffiche: primeur voor arbiter in Champions League

UEFA geeft Gözübüyük topaffiche: primeur voor arbiter in Champions League

11-04-2022 13:54

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük is door de UEFA een fraai affiche toebedeeld. De Nederlandse arbiter heeft woensdag de leiding over het Champions League-duel tussen Liverpool en Benfica. Het is voor hem de eerste keer dat hij actief is in de knock-outfase van het toernooi.

The Reds zetten in het heenduel in Lissabon al een gigantisch stap richting de halve finale van het miljardenbal door met 1-3 te winnen bij de Portugese topclub. Joost van Zuilen en Johan Balder reizen Gözübüyük achterna naar Liverpool en fungeren als grensrechter tijdens de kwartfinale.

De Griekse leidsman Anastásios Sidirópoulos is de vierde official bij de wedstrijd, waar Pol van Boekel op zijn beurg de VAR is. Dennis Higler is de assistent-VAR. Voor Gözübüyük is het de vierde keer dit seizoen dat hij een wedstrijd fluit in de Champions League en de eerste keer dat hij de leiding heeft over een duel in de kwartfinale. Het duel op Anfiel begint woensdag om 21.00 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!