Nieuws

'PSV houdt interesse rondom Piroe in de gaten: mogelijk extra bedrag naar Brabant'

'PSV houdt interesse rondom Piroe in de gaten: mogelijk extra bedrag naar Brabant'

11-04-2022 12:17

PSV kan mogelijk nog een fraai bedrag tegemoet zien door de prestaties van Joël Piroe. De 22-jarige aanvaller is dankzij zijn prestaties bij Swansea City op de radar verschenen bij Leicester City en een mogelijke transfer naar Engeland kan de Eindhovenaren nog een fiks bedrag opleveren.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV een doorverkooppercentage op Piroe. De rechtspoot vertrok afgelopen zomer nog voor een vast bedrag van twee miljoen euro inclusief bonussen naar Wales. Dit seizoen is hij op dreef: in 39 duels was het al achttien keer raak voor de aanvaller in het Championship. Daarnaast was hij ook trefzeker in zowel de League Cup als in het FA Cup-toernooi.

Zaterdag meldde Voetbal International al dat Leicester City de verrichtingen van Piroe nauwlettend in de gaten houdt. Aangezien zijn contract nog tot medio 2024 doorloopt bij The Swans is het niet uitgesloten dat hij gezien zijn doelpuntendrift een forse transfersom moet opleveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!