Nieuws

Twente-uitblinker blij met goal: 'Dat ik tegen PSV niet speelde, was een klap'

Twente-uitblinker blij met goal: 'Dat ik tegen PSV niet speelde, was een klap'

11-04-2022 10:39

Vorige week stond FC Twente-aanvaller Virgil Misidjan er nog naast tegen PSV, zaterdag blonk de vleugelspeler uit tegen NEC. De Tukkers wonnen met 2-0 tegen de Nijmegenaren.

"Dat ik tegen PSV er naast stond en ook niet mocht invallen, was een klap", aldus laat Misidjan optekenen door Tubantia. "Mentaal doet dat wat met een speler. Daar ben ik heel eerlijk over. Ik train hard, doe mijn best en zoek de fouten ook altijd eerst bij mezelf."

"De trainer maakt de keuzes. Ik heb geprobeerd de energie te vinden, en die houding helpt me enorm. Als ik alleen maar bezig ben met het negatieve, dan kan ik het positieve op het veld niet omzetten. Tegen NEC heb ik laten zien dat er weer vreugde in mijn spel zit."

Ook tegen NEC moest Misidjan op de bank beginnen. Uiteindelijk moest de aanvaller al vroeg zijn opwachting maken voor de geblesseerd uitgevallen Daan Rots. "Het is altijd dubbel als je erin moet omdat een ploeggenoot geblesseerd uitvalt, dat gun je niemand."

Misidjan weet waar hij nog aan kan werken. "Het ging helemaal niet zo slecht, maar ik moet werken aan mijn rendement. Het was niet altijd een gemakkelijke situatie waarin ik zat. Het is nu aan mij om de stijgende lijn vast te houden."

Twente won met 2-0 van NEC en liep door het verlies van AZ drie punten uit op de Alkmaarders. De Tukkers staan nu vierde met 58 punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!