Nieuws

'Halilhodzic gaat in gesprek met Ziyech en Mazraoui, ontslag niet ondenkbaar'

'Halilhodzic gaat in gesprek met Ziyech en Mazraoui, ontslag niet ondenkbaar'

10-04-2022 20:45 Laatste update: 22:17

De kans bestaat dat Vahid Halilhodzic ontslagen wordt door de Marokkaanse bond. De 69-jarige bondscoach kan niet door één deur met Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech en dat kan hem weleens de kop kosten, meldt RMC Sport.

Beide spelers werden voor de play-offswedstrijden tegen DR Congo ineens weer opgeroepen door Halilhodzic. Mazraoui en Ziyech bedankte hiervoor en bleven thuis. Faouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse bond, gaat binnenkort het gesprek aan met de twee spelers en de Bosniër. Mochten ze niet tot een gezamelijke oplossing komen, dan is het niet ondenkbaar dat Marokko op zoek gaat naar een nieuwe bondscoach.

RMC Sport weet te melden dat er al mogelijke vervangers in beeld zijn. Zo zouden Laurent Blanc, Claude Puel en Rudi Garcia op het lijstje staan. Marokko plaatste zich na het tweeluik met DR Congo voor het WK in Qatar. De Marokkanen zullen het op het eindtoernooi opnemen tegen België, Kroatië en Canada.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!