Breaking news

AD: RB Leipzig hoopt Manchester United te dwarsbomen en aast op Ten Hag

AD: RB Leipzig hoopt Manchester United te dwarsbomen en aast op Ten Hag

10-04-2022 18:43 Laatste update: 19:50

RB Leipzig hoopt Manchester United af te troeven in de strijd om de handtekening van Erik ten Hag, meldt het Algemeen Dagblad. De Duitse topclub heeft zelfs al met het kamp van de Ajax-trainer gesproken.

Eerder werd er door The Times onthuld dat er naast United ook een Duitse club aast op de diensten van Ten Hag. De Tukker wordt al lange tijd in verband gebracht met The Red Devils, maar er is nog altijd geen akkoord bereikt tussen beide partijen. Leipzig hoopt daarvan te profiteren, stelt het AD.

Leipzig staat momenteel vierde in de Bundesliga en wordt gecoacht door Domenico Tedesco. De Italiaan volgde eerder dit seizoen Jesse Marsch op en beschikt nog over een contract tot medio 2023. Ondanks dat hoopt Leipzig te stunten door Ten Hag uit handen te houden van United. De trainer van de Amsterdammers liet zelf weten dat hij niks wil zeggen over een mogelijke nieuwe bestemming. "Ik praat alleen over de wedstrijd. Ik ga niet in op geruchten. Vragen over de wedstrijd, of ik ga naar binnen", vertelde hij tegenover de camera van ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!