Interview

Koeman ziet nieuwe Barça-connectie ontstaan: 'Ze vullen elkaar goed aan'

Koeman ziet nieuwe Barça-connectie ontstaan: 'Ze vullen elkaar goed aan'

18-10-2021 08:08

Ronald Koeman is blij met Memphis Depay en Ansu Fati. De Nederlandse oefenmeester ziet hoe de twee aanvallers FC Barcelona bij de hand namen tegen Valencia. Koeman stak ook de loftrompet over Philippe Coutinho.

Memphis was zondagavond goed voor een goal en een assist, terwijl Fati ook scoorde en een strafschop versierde. "Dit is Ansu Fati", vertelt Koeman op de persconferentie over de treffer van het Spaanse talent. "Een speler met kwaliteit bracht ons terug in de wedstrijd. Dat was een erg belangrijk moment."

Koeman ziet dat Memphis en Fati een goede klik hebben op het veld. "Ze hebben allebei vrijheid nodig en lieten tegen Valencia zien dat ze een goede connectie hebben. Ze vullen elkaar goed aan en zijn allebei erg veelzijdig."

Daarnaast is Koeman tevreden met de invalbeurt van Coutinho, die de 3-1 voor zijn rekening nam. "Met zijn bevlogenheid konden we de wedstrijd beter controleren", ziet de geboren Zaandammer. "Ik heb vanaf dag één in hem geloofd en hij zal zijn kwaliteit weer laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie