Nieuws

Polak maakt zware weken door: 'Ik gun het geen enkel persoon'

Polak maakt zware weken door: 'Ik gun het geen enkel persoon'

10-04-2022 10:56 Laatste update: 11:34

Sjaak Polak heeft een zware periode achter de rug. De voormalig voetballer, die vooral bekendstaat om zijn humoristische interviews, lijdt aan blaaskanker en ondergaat chemo-therapie. 

De oud-voetballer schoof zondagochtend aan bij Goedemorgen Eredivisie en deed zijn verhaal. "Ik mag nu van geluk spreken dat ik hier aan tafel mag zitten. Het had ook anders kunnen zijn." Polak kwam er onlangs achter dat hij aan de ziekte leed en probeert zo goed mogelijk te herstellen. 

"Ik heb afgelopen week goed bericht gekregen dat er geen andere cellen zijn gevonden op een bepaalde plek. Nu is het herstellen en wachten om over vier maanden weer een scopie te krijgen. Dan is het hopelijk allemaal weggebleven, maar daar hebben we goede hoop op", vervolgt Polak. 

"Het is de afgelopen weken wel even pittig geweest, het is een hel. Ik moet zeggen: je moet erin mee, maar je gunt het geen enkel persoon", besluit Polak. De oud-voetballer speelde tussen 2005 en 2008 bij Sparta Rotterdam en sloot in 2012 zijn carrière af bij het Amerikaanse Houston Dutch Lions. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!