Serieuze twijfels over 'puber' Ihattaren: 'Hoe ver kan hij nog zakken?'

Serieuze twijfels over 'puber' Ihattaren: 'Hoe ver kan hij nog zakken?'

18 oktober - 07:49
Serie A 0 Reacties

Arno Vermeulen vraagt zich af hoe ver Mohamed Ihattaren nog kan zakken. De verslaggever van de NOS ziet dat Ihattaren zich in Italië als 'puber' gedraagt.

Ihattaren staat momenteel onder contract bij Juventus, dat hem verhuurt aan Sampdoria. Vorige week werd echter bekend dat de jeugdinternational weer terug is in Nederland. Naar verluidt hebben Sampdoria, Juventus en zaakwaarnemer Mino Raiola het gehad met de negentienjarige spelmaker. "Het gaat van kwaad tot erger", concludeert Vermeulen bij Studio Voetbal. "Hoe ver kan hij nog zakken?"

"We zeggen het allemaal met een bloedend hart, omdat we hoopten dat we er een groot voetbaltalent bij hadden", gaat Vermeulen verder. "Voor het topvoetbal heb je alleen ook een topmentaliteit nodig. Ihattaren krijgt dat nog steeds niet voor elkaar. Hij gedraagt zich in Italië nu vooral als een puber, zo blijkt."

Theo Janssen vult Vermeulen vervolgens aan. De oud-middenvelder benadrukt hoe belangrijk mentaliteit is in het voetbal. "Het is cruciaal. Als je dat niet hebt, kun je het vergeten. Dan red je het echt niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie