Nieuws

Fraser reageert op Utrecht-interesse: 'Komt het rond? Ja, ik hoop het'

Fraser reageert op Utrecht-interesse: 'Komt het rond? Ja, ik hoop het'

09-04-2022 21:30 Laatste update: 21:31

Henk Fraser lijkt volgend seizoen naar FC Utrecht te gaan vertrekken en werd in de voorbeschouwing van het duel tussen Ajax en Sparta over zijn vertrek gevraagd. De trainer van Sparta Rotterdam wil nog niet veel kwijt over zijn gesprekken met Utrecht, maar hoopt dat het allemaal rondkomt. 

Fraser wordt door Hans Kraay jr. geïnterviewd op ESPN. "Wat ik al zei voorheen bij Rijnmond, daar blijf ik bij. Simpelweg door het feit dat ik met Sparta bezig ben. We staan voor de wedstrijd Ajax-Sparta, dus ik denk dat ik alleen daar mee bezig moet zijn."

Hans Kraay vraagt vervolgens of de overstap rond gaat komen of niet. "Ik hoop het", zegt Fraser. Op de vraag of Fraser nog bij het Nederlands elftal mag fungeren van Utrecht als hij de overstap maakt, wil de trainer geen antwoord geven. "Nogmaals, ik vind deze wedstrijd super-belangrijk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!