Nieuws

Twee Eredivisie-nominaties rondom individuele prijs in de Conference League

Twee Eredivisie-nominaties rondom individuele prijs in de Conference League

09-04-2022 13:23

Feyenoorder Luis Sinisterra en Mauro Júnior van PSV maken kans op prijs van de UEFA. De Braziliaan staat op de nominatie om uitgeroepen te worden tot beste speler van de Conference-League speelronde en de Colombiaanse Feyenoorder maakte wellicht het mooiste doelpunt.

Mauro neemt het op tegen drie andere spelers. De rechtsback dient Dimitri Payet (Olympique Marseille), Ulrik Saltnes (FK Bodø/Glimt) en Yira Sor (Slavia Praag) achter zich te laten. De Braziliaan speelde met 0-0 gelijk tegen Leicester City en maakte een zeer stabiele indruk.

De Rotterdammers leveren ook een speler, voor doelpunt van de week in de Conference League weliswaar. Luis Sinisterra bekroonde een vlijmscherpe counter met een hard scot in de korte hoek. Op voorhand lijkt het bij een nominatie te blijven. Payet deed met zijn doelpunt tegen PAOK namelijk een gooi naar de Puskas-award. Verder zijn de treffers van Omar El Kaddouri van de Grieken en Lorenzo Pellegrini van AS Roma genomineerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!